homepage_slideshow

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2375 van D:\www\cestcabeauty.nl\www\includes\menu.inc).

Microdermabrasie

Bij Ecuri-Microdermabrasie wordt een apparaat gebruikt waarvan het handstuk lijkt op een pen. Als het handstuk op de huid wordt geplaatst slijpt een gecontroleerde stroom kristallen dode en beschadigde huidcellen van de huid af. De kristallen en de verwijderde huidcellen worden opgezogen.Het speciale mondstuk is zo gevormd dat de huid licht naar binnen wordt gebogen en stevig wordt "gekneed". Ecuri-Microdermabrasie kan op ieder huidtype toegepast worden. Na de behandeling is het wel raadzaam om uw huid 2 weken niet aan zon bloot te stellen. Over het algemeen zijn tussen de drie en tien behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie bijv. littekens of rimpels.

Basis behandeling microdermabrasie Reinigingstreatment, module naar keuze, Microdermabrasie, Intensive Moisturizing Mask, dagcrème € 54,00
vervolg behandeling microdermabrasie Reinigingstreatment, Microdermabrasie behandeling, Intensive Moisturizing Mask, dagcrème € 41.50
kuur behandeling Een maal basisbehandeling plus twee vervolgbehandelingen € 130,00

Bindweefselmassage gelaat

Bindweefselmassage is een massage die zich richt op het herstellende vermogen van de huid. Met behulp van intensieve bewegingen wordt de huid aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Verklevingen worden los gemaakt waardoor de stofwisseling, de aanmaak van collageen en elastine worden bevorderd.

30 minuten behandeling € 45,-
 basis reiniging, bindweefselmassage  
45 minuten behandeling € 55,-
basis reiniging, bindweefselmassage, hydrovital gelmasker  
55 minuten behandeling   € 65,-

basis reiniging, peeling, bindweefselmassage, hydrovital gelmasker

 

Behandeling compleet 60 minuten

€ 75,- 

basis reiniging, peeling, module naar keuze, bindweefselmassage, hydrovital gelmasker 

 

 

 

Kuren:

 

Al na één bindweefselmassage is het resultaat zichtbaar. om een optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam.

 

 

 

Kuur van 4 behandelingen 45 minuten

€ 210,-

Kuur van 6 behandelingen 45 minuten

€ 300,- 

 

New layer...